Tréning ajánlataink

A legkeresettebbek


Kommunikációs tréning

Tréning célja, hogy résztvevő kommunikációs alapismeretei bővüljenek és sajátítsa el mindazon kommunikációs technikákat és készségeket, melyek a mindennapjaiban a hatékony és céltudatos kommunikációját segíteni tudja, saját személyiségének fejlődését eredményezve.

Kommunikációs tréning

Generációk között különbségek áthidalása

Generációk
Talán mindenki számára ismert az a mondat, ami úgy kezdődik „bezzeg az én időmben”, „amikor én fiatal voltam”. A különböző generációk jelenléte sokszor nehézséget és kihívást jelent, amelynek magyarázata olykor abban rejlik, hogy nem ismerjük eléggé adott generáció sajátosságát, jellemzőit vagy működési elvüket. A program során betekintést adunk az x, y, z generációk világába. Rávilágítunk az egyes generációk pozitív és negatív jegyeire, és arra, hogy hogyan lehet előnyt kovácsolni abból, ha munkatársaink, beosztottaink között több generáció is megtalálható.


Kiégés ellen van orvosság!

A rohanó, egymás utáni - sokszor monoton- mindennapok egyik nagy veszélye, hogy az embert utoléri a „kiégés”, amely a munkavégzésben és a magánéletben egyaránt megmutatkozhat. A továbbképzés célja, hogy a résztvevő egy átfogó képet kapjon a kiégésről (burnout szindrómáról), annak kialakulásáról, tüneteiről és felismeréséről. További cél, hogy a résztvevő összefüggésében lássa át a kiégés jelenségét, hogy már az első, kezdeti tünetek megjelenésekor figyelmet fordítson magára (vagy kollégájára, társára), saját maga tudjon tenni a megelőzésért, a kiégés elkerüléséért.

Kiégés

Konfliktuskezelés

Konfliktuskezelés
A tréningen résztvevő ismerje meg a konfliktus fogalmát, a konfliktus kialakulásának folyamatát, megelőzés lehetőségét vagy a már kialakult konfliktus hatékony kezelésének módjait.

Stresszkezelés

A programon résztvevő kapjon átfogó ismeretet a stresszről, a stresszt kiváltó tényezőkről, és megismerje azokat a gyakorlatban alkalmazható technikákat, melyek eredményeként a stresszhelyzeteket megfelelően kezelni tudja. További célja a továbbképzésnek a preventív szemléletmód átadása, annak érdekébe, hogy a stresszt kiváltó helyzeteket már fel tudja ismerni az érintett, és képes legyen helyes cselekedetével megelőzni a stressz okozta panaszokat, tüneteket.

Stresszkezelés

Csapatépítő tréning

Csapatépítő
A csapatépítő tréning alapvető célja egy olyan közösségformálás, amelyben a résztvevők mélyebben megismerik egymást, és felismerik azt az érzést, hogy egymást segítve, csapatban gondolkozva és együtt cselekedve eredményesebb, könnyebb lehet a mindennapjuk- munka és magánélet terén egyaránt. Az „egy hajóban” ülünk elvének elfogadásához vezető úton megismerik a résztvevők egymás személyét, erősségeit, gyengeségeit. A csapatépítő tréning további célja az elfogadás, közös gondolkodás, feladatmegosztás, együttműködés elősegítése, a közösség egységének megerősítése. A tréning során lehetőség van a csapat egységének valós megismerésére is a paraparkban, sárkányhajóban, valamint a gokart pályán is.


Képzések helyszíne: Egyeztetett helyszínnel (kihelyezett képzésként is vállalva) biztosítja a képzést a MATRIX CBS Kft., az ország bármely területén.

Képzések időpontja: Megállapodás szerint, előre egyeztetett időpontokban.

Költségek finanszírozása: Képzések számától és résztvevői jelenléttől függően, megállapodás szerint.

A Tréningek a 2013. évi LXXVII. törvény a felnőtképzésről képzési program elvárások szerint kerültek kidolgozásra.