TAMOP-2.3.4.A-13-1-13/1-2013-0509

TAMOP-2.3.4.A-13-1-13/1-2013-0509
Beküldte kalmarr Hír kategória

Eredményesen zárta a matrix cbs kft. két pályakezdő gyakornok foglalkoztatása CÍMŰ projektjét

A MATRIX CBS Kft. 4,57 millió forint európai uniós támogatást nyert a Gyakornoki program a tanulószerződés keretében tanult pályakezdők támogatására konvergencia régióban című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A 93.61%-os támogatási intenzitású fejlesztés munkahelymegőrző hatása is jelentős.

A projekt keretében a MATRIX CBS Kft.-nél kettő fiatal, 25 év alatti, marketing és reklámügyintéző OKJ végzettségű fiatal került foglalkoztatásra. A cég ötödik éve folytat tevékenységet nemzetközi piacon, melyhez kapcsolódóan a marketing és reklámügyintézői tudás, munkaerő szükségessé és indokolttá vált.

Fontosnak tartjuk, hogy cégünk nemzetközi megjelenésében a fiatalosság és dinamikusság érvényesülni tudjon, hiszen a célcsoport, akiket megszólítunk, ők maguk is fiatalok. A projektnek köszönhetően ezen célkitűzésünk eredményesen megvalósult.

A megvalósított projekt sikeresen hozzájárult cégünk fejlődéséhez, nemzetközi színtéren való erőteljesebb megjelenéshez. A projekt pozitív eredményeiből közvetlenül profitált cégünk, megjelölve az újabb fejlesztési irányvonalakat. A projekt megvalósulásával 2 új munkaerő került felvételre, akik számára hosszú távú lehetőséget tud biztosítani a cég. A támogatott pályázatnak köszönhetően eszközbeszerzésre is sor kerülhetett, mely eszközök ugyancsak segítségünkre tud lenni a marketing feladataink ellátásában.

MATRIX CBS Kft.

Cím: 6724 Szeged, Pulcz u. 3-2.

E-mail: info@matrixcbs.com

http://matrixcbs.com

Kapcsolat

MATRIX CBS Kft.
Pulcz utca 3-2
Szeged
H-6724
Tel: +36 70 327 2146

Kérdése van?

MATRIX A TWEETEREN...