Jó hír a képzésről, most már biztosan érdemes a szegedi MATRIX Nyelviskolát megvárni!

Beküldte kalmarr Hír kategória

Képzőintézményünk, a MATRIX Nyelviskola 2013. január 3-án írja alá az együttműködési szerződést a pályázatot kiíró szervezettel. Várhatóan ezt követő napokban kerülnek meghirdetésre a szegedi Nyelviskolánk képzései az előregisztrációnak megfelelően. Ezáltal már a mi szegedi Intézményünk is részt vesz (részt vehet) a TÁMOP 2.1.2 Idegen nyelvi és informatikai képzési Európai Uniós programon!

Arra kérünk minden érdeklődőt, hogy továbbra is a regisztrációt végezzék el a HIR rendszerében (itt: https://eper.hu/eperhir/kepzett/kepzettbejelentkezes.aspx), hogy időben megkaphassák jogosultságukat a nyelvi képzésre!

Sikeres regisztráció és jogosultság megítélését követően a rendszer azonnal jelzi, hogy a támogatást megkapta-e vagy sem, továbbá hány százalékos Önerőt kell vállalni a képzéshez. (Esetlegesen ezen üzenet nélkül vagy hibás üzenet eseten újra kell próbálni a regisztrációt, mivel a rendszer minden esetben értesítést ad a jogosultságról!)

Több levelet, kérdést kapunk arra vonatkozóan, hogy a rendszer nem elérhető. Sajnos a nagyszámú érdeklődések miatt ez lehetséges, illetve az egyes böngészők hibás linket jegyeznek meg. Ezért javasoljuk, hogy több böngészővel is próbálja meg a megadott link elérését! Előfordulhat az alábbi hibaüzenet: „Ez a weboldal átirányítási körbe került”- ebben az esetben érdemes másik böngészőben megkezdeni a regisztrációt.

Regisztráció és belépési link: https://eper.hu/eperhir/kepzett/kepzettbejelentkezes.aspx

A regisztrációt és a támogatás megítélését követően figyeljék Facebook oldalunkat, vagy weboldalunkat, hogy elsőkként kapjanak információt képzéseink indulásáról.

Az ünnepek alatt is figyeljük Facebook oldalunkat és a kérdésekre folyamatosan válaszolunk!

Köszönjük mindenkinek a türelmet és kitartást, külön köszönet a támogató hozzászólásokért!

Kellemes Ünnepeket! Bízunk benne, hogy a jövő évet közösen, együtt kezdjük a MATRIX Nyelviskolában!

Üdvözlettel:

MATRIX Nyelviskola Csapata

 

Az oldalak megtekintéséhez és a HIR használatához az alábbi böngészők használata javasolt:

• Microsoft Internet Explorer 7.0 vagy 8.0 (kompatibilitás nézet bekapcsolásával 9.0),

• Mozilla Firefox 3.5, illetve frissebb verziók.

Kapcsolat

MATRIX CBS Kft.
Pulcz utca 3-2
Szeged
H-6724
Tel: +36 70 327 2146

Kérdése van?

MATRIX A TWEETEREN...