GOP-3.3.3-12-2012-0059 - Sajtóközlemény

GOP-3.3.3-12-2012-0059
Beküldte kalmarr Hír kategória

Eredménnyel megvalósult a hazai oktatás és ezzel összüggő komplex szolgáltatások nemzetközi versenyképességének növelése című projekt

 

A MATRIX CBS Kft. 20,00 millió forint támogatást nyert nemzetközi piaci megjelenésének támogatására, a GOP-3.3.3. pályázati kiíráson. Jelen sajtóközlemény összefoglalja a projekt főbb eredményeit, megvalósult projektelemeket.

 

A MATRIX CBS Kft. 2006 óta van jelen a hazai piacon, magyar magántulajdonban lévő vállalkozás, fő tevékenysége a m.n.s. egyéb oktatás, mely közül az idegen nyelvi képzések jelentették a cég elsődleges árbevételét. 2010 óta a nemzetközi piacra lépés tekintetében megtette a cégvezetés az első lépéseket, mely keretében a felsőoktatás nemzetközi viszonylata került fókuszba. Jelen projekt célja volt, hogy új, nemzetközi piaci lehetőségek kerüljenek feltárása török, kazah és azeri piac tekintetében.

 

A projekt megvalósulásának helyszíne a cég szegedi székhelye volt.  A projekt során egy tanácsadó szervezet került megbízásra a török, kazah és azeri piac felmérésére, piackutatásra. Megismerésre kerültek a vizsgált országokban, a pályázó cég tevékenységeihez hasonló szolgáltatások, feltárásra kerültek azok sajátosságai és jellemzőik. A pályázat keretében hat nemzetközi, oktatási kiállításon képviseltette magát a cég, négy törökországi kiállításon és valamint egy-egy kazahsztáni és azerbaijani kiállításon.

A pályázatnak köszönhetően a cég egy darab munkahelyet tud megőrizni. A fejlesztés eredményeként feltárásra kerültek újabb, nemzetközi lehetőségek, melyek a cég versenyképességét nagymértékben tudják segíteni.

 

A projektről bővebb információt a matrixcbs.com oldalon olvashatnak.

 

További információ kérhető:

Balogh Mónika, tulajdonos

+36 70 266 2782, balogh.monika@matrixcbs.com

Kapcsolat

MATRIX CBS Kft.
Pulcz utca 3-2
Szeged
H-6724
Tel: +36 70 327 2146

Kérdése van?

MATRIX A TWEETEREN...