GOP-3.3.2-13-2013-0050 - Sajtóközlemény

GOP-3.3.2-13-2013-0050
Beküldte kalmarr Hír kategória

Eredménnyel megvalósult az online szoftver és ikt alkalmazások fejlesztése a hazai és nemzetközi oktatási szegmensre című projekt

 

A MATRIX CBS Kft. 25,37 millió forint támogatást nyert versenyképes üzleti környezet fejlesztése támogatására, a GOP-3.3.2. pályázati kiíráson. Jelen sajtóközlemény összefoglalja a projekt főbb eredményeit, megvalósult projektelemeket.

A MATRIX CBS Kft. 2006 óta van jelen a hazai piacon, magyar magántulajdonban lévő vállalkozás, fő tevékenysége a m.n.s. egyéb oktatás, mely közül az idegen nyelvi képzések jelentették a cég elsődleges árbevételét. 2010 óta a nemzetközi piacra lépés tekintetében megtette a cégvezetés az első lépéseket, mely keretében a felsőoktatás nemzetközi viszonylata került fókuszba. Jelen projekt célja egy egységes platform fejlesztése volt, melyen a felsőoktatás szereplői kerülnek megjelenítésre, a kereslet és kínálat megjelenítésével, szolgáltatási szektor számára is lehetőséget nyújtva.

 

A projekt megvalósulásának helyszíne a cég szegedi székhelye volt.  A projekt során egy tanácsadó szervezet került megbízásra a fejlesztett platformmal kapcsolatos piackutatás és marketing tanácsadás elvégzésre. A weboldal fejlesztésére vonatkozóan külső céggel kötött a pályázatot nyert cég megállapodást, mely eredményeként elkészült a többnyelvű, tartalommal feltöltött platform, számos hasznos információ elérhetőségével. A projekt keretében informatikai eszközök (asztali számítógép, laptop, tablet) is beszerzésre kerültek, melyek a cég mindennapi munkáját segítik elő.

A fejlesztés eredményeként egy olyan online szoftver került fejlesztésre, mely a cég jövőbeni, nemzetközi fejlődését, és ezáltal a cég versenyképességét nagymértékben tudja segíteni.

A projektről bővebb információt a matrixcbs.com oldalon olvashatnak.
További információ kérhető:

Balogh Mónika, tulajdonos

+36 70 266 2782, balogh.monika@matrixcbs.com

Kapcsolat

MATRIX CBS Kft.
Pulcz utca 3-2
Szeged
H-6724
Tel: +36 70 327 2146

Kérdése van?

MATRIX A TWEETEREN...